onsdag 16 december 2009

Dagens utstyrsel

Den här mjuka omlott-tunikan trivs magen i! Men nu är det dags att svida om! För snart bär det iväg på julfest med mannens jobb!

3 kommentarer :

 1. Men vilken fin tunika! En sådan skulle min (än så länge inte så värst runda dock men ge den en månad eller så!) mage också trivas i tror jag minsann. Jättefin och användbar både under graviditet och annars kan jag tänka mig. Var har du hittat den tro? Och säg inte "den här gamla för siså där 5 år sedan nu...! Vill ju ha! Ha det fint, Karin

  SvaraRadera
 2. åh finaste! :)

  SvaraRadera
 3. Karin: Inte fem, men jag måste tyvärr säga ett år sen H&M, så chanserna är nog inte alltför stora :-( Men grattis till växande mage! Modet är ju ganska så magvänligt nu så du hittar säkert en ännu finare tunika ;-)

  Linda K: Oh thank's!

  SvaraRadera