onsdag 9 december 2009

Julfest nummer ett - kläderna

Ja då var den första julfesten avklarad! Den med jobbet, och då såg jag ut typ såhär. Blir inte så bra bilder i vår hall, lite för mörkt, så jag försökte liksom krypa så nära spegeln jag kunde. Varav också den fokuserade minen.

Klänningen fick jag låna av min egen "Underbara Clara" som läst mitt lilla rop på hjälp i bloggen. Och efter en grundlig provning och garderobsinventering så är nog resterande outfits spikade också. Skönt!

Håret var lite av en sned twist med en liten rabatt blommor i. Ska försöka få upp lite bilder nu bara på slottet vi var på också. C'est magnifique!

2 kommentarer :

  1. så fin du alltid är! en himla massa inspiration får jag från din blogg! tack!

    /en annan johanna

    SvaraRadera
  2. J: Men tack! Va kul!!! Alltid välkommen förbi!

    SvaraRadera