tisdag 15 december 2009

Ibland får ni bara ta det

Men jag måste. Jag bara måste få ösa lite beröm över min fina man för att han är ett sådant otroligt stöd genom allt! Speciellt nu då genom denna graviditet. Enkla men ack så viktiga små saker som att ta disken, fast den var ganska äcklig, och bara ta vid mitt i matlagningen och slutföra den när jag plötsligt behöver gå och lägga mig en stund för att skallen snurrar. Han bara gör det liksom. Fast han har jobb att göra, är mitt i en väldigt intensiv vecka och just har jobbat en lång dag idag. Han bara gör det. Dessutom går han in till mig, stoppar om mig och bygger en vall av kuddar och filtar kring mig när jag fryser och gnuggar min ömma rygg en stund. Sådana saker gör han, min man. Så. Det vara bara det jag ville säga. Ska inte gulla ihjäl er. Men ni får skriva om era män, fästmän, killar, fruar, fästmöer eller tjejer på era bloggar. På den här bloggen finns det bara en man som gäller, och han är min.

8 kommentarer :

 1. Men halvnorsk, har du bodd i Norge? :)

  SvaraRadera
 2. Åh, så fint med fine menn! Ser at vi foruten å ha termin på samme dag også giftet oss med et par måneders mellomrom:):)

  SvaraRadera
 3. Grommis: Haha! Great minds think alike brukar de ju säga ;-) Men tyvärr så har jag aldrig bott i Norge. Min mor flyttade hit när hon var 9 år ända ifrån Kvalsund. Jag skulle vilja vara mycke mer i Norge än vad jag är, men bilden på mannen är faktiskt tagen i Oslo i höstas, och vi har fina vänner där som vi har planer på att besöka i sommar!

  SvaraRadera
 4. Ja, du har fått ett riktigt kap:-) Ni passar super ihop!

  SvaraRadera
 5. Hanna: Söta du! Ja han är en riktig guldklimp ;-)

  SvaraRadera
 6. Älskar du mig eller älskar du Mac?

  SvaraRadera