tisdag 8 december 2009

Och priset...

Priset i tävlingen om första kommentaren på inlägg nummer 1000 är ett litet "Det lackar mot Jul paket". Komplett med supersmidiga lackpellets, "God Jul" stämpel och juleskum att mumsa på medans man lackar! Lycka till!

Obs! Tävlingen är inte sponsrad. Vid pristävlingar så är det alltid jag som står för inköp av pris. Så att ni vet! 

6 kommentarer :

 1. Grattis Johanna till inlägg nummer 1000!! Har läst din blogg nu ett tag och gillar den så jag tyckte det var dags för mig att lämna ett litet spår. Vet ej om du kommer ihåg mig men jag Bor i umeå och vi sågs när du jobbade med Ng med Hanna bla. Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. jag vill vinna! jag vill, jag vill!

  SvaraRadera
 3. Johanna: Jo jag minns dig! Om du var blond, då i alla fall!? Gift och med en liten kotte. Minns jag rätt då? Kul i alla fall att du läser min blogg! Umeå var ett tag sen nu :-) Men oj vad jag gillade den tiden! Trivdes alltid i Norrland! Och tack för gratulationerna, detta är nästan inlägg 1000 ;-)

  Smäm: Kämpa, kämpa! Nästan så ;-)

  SvaraRadera
 4. Nääe det är en anna johanna jag är lite yngre, mörkhårig gick på dragonen när ni var här uppe..

  SvaraRadera
 5. Johanna: Jaha! Ja kunde tyvärr inte klicka på din profil och se vem du var, det stod åtkomst nekad, så jag chansa ;-P Men då vet jag!

  SvaraRadera
 6. mmmmmmm... skumtomtar... de e gott de...
  /sabbot danne

  SvaraRadera