tisdag 15 december 2009

Vi ser det snöar!!!

Ja! Äntligen lite snö! Jag hade nästan glömt hur det såg ut live. Men det är precis lika fint som jag minns det! Härligt! Bara det nu inte töar direkt så lovar jag att jag ska vara nöjd! Men det får gärna ligga kvar över jul och nyår också nu när det ändå är här så att säga. Hoppas för övrigt att allt är fint med er därute. Själv så jobbar jag på ett tag till, men jag måste nog ändå säga att jag börjar bli ganska trött nu. Jag har inte ont någonstans, och jag har fortfarande fina värden och så, men likväl så känner jag mig trött. Har haft lite lågt blodtryck ett tag, så yrseln och vimmelkantigheten är aldrig långt borta. Men det är ju inte förlossningen heller längre. Fyrtiofem beräknade dagar. Så jag passade på att diskutera fölossningstips igår på en julfest med en som ska ha sin fjärde i mars. Svårt att veta hur det går att anpassa på sig själv när man inte har varit med förut, men alla tips från de med erfarenhet är ju välkommna. Kanske det finns någon därute som läser min blogg som har ett kanontips? Det är bara varsågod att dela i så fall! Jag läser om andningsövningar, förbereder mig mentalt och utvärderar allt just nu.

2 kommentarer :

  1. det häftiga är att kroppen vet PRECIS hur den ska göra när det sätter igång.
    men det viktigaste tycker jag är att vara närvarande och fokusera på här och nu.

    SvaraRadera
  2. Linda: Memorerar, Här och nu! Got it! ;-)

    SvaraRadera