tisdag 22 december 2009

GOD JUL!!!

5 kommentarer :

 1. GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!!! /Lina

  SvaraRadera
 2. GOOOD jul til deg og bebismagen fra meg og bebismagen:) Neste jul hr vi de utenfor magene våre, tenk det:)

  SvaraRadera
 3. Linas: Tack det samma! Fröjdefull och fridfull jul!

  Grommis: God jul till DIG och bebismagen!!! Ska bli så mysigt när de börjar gå runt nästa jul! Ja tänk det!

  SvaraRadera
 4. Tänkte bara säga hej! Jag hittade hit via din tråd på bröllopstorget för ett bra tag sen, om unga icke-sambos. Tycker du skriver bra och det är intressant och roligt att läsa din blogg så det har jag fortsatt med. Dock har jag av nån anledning aldrig kommenterat... Tänkte att jag skulle göra det nu äntligen, för jag såg dig nämligen igår, hihi! Men jag känner dig ju inte alls... Min man spelade på nyårskonferensen i Uppsala igår och då dök du bara upp där framför mig. Kul! Som att se värsta kändisen :)

  Ha det kanoners och gott nytt år!

  /Sofie

  SvaraRadera
 5. Sofie: Haha! Nej men va roligt! kul att du kommenterar! Så man har gått och blivit kändis ;-)

  SvaraRadera