lördag 21 november 2009

Varberg

Idag är vi Varberg. Sådär helt spontant. Eller i alla fall för mig. Mannen skulle vara här, han reste söderöver redan i torsdags, och jag spontanåkte tåg ner och mötte upp honom i Allingsås. Därifrån åkte vi vidare med bil och nu är vi hemma i Samuel och Thereses fina lägenhet i Varberg! De har renoverat så gott som allt, och det är verkligen jättefint! De har knackat fram en tegelvägg i hallen som fanns under putsen som är en av mina personliga favoriter. Jag tycker att det är så snyggt! Och så har de gjort en grej i vardagsrummet som jag har velat göra med en vägg sen innan jag flyttade hemifrån. Klä en vägg i ohyvlad träpanel och vitmåla. Så fort vi bor i något vi äger och inte hyr så åker en sådan upp på lämplig vägg!

Nu ska vi vidare mot nya äventyr, sen så styr vi kosan hemåt! Imorgon ska vi på 40års fest för min faster och det ska bli väldigt trevligt! Och mycke folk! På återseende!

JO

KOMMENTERA

Skicka en kommentar