fredag 27 november 2009

Fredag 08:17

Detta veckoslut går i barnmorskans tecken. Igår förlossningen, som var en odramatisk men dock orealistisk upplevelse. Och idag började med en promenad till MVC. Där fick jag veta att bebisen ligger nedåt, har bra hjärtljud och fortfarande håller sig innanför tillväxtkurvan. Mamman till bebisen fick veta att hon hade bra blodtryck och såg ut som något hon dock inte alltid känner sig som nuförtiden, speciellt på morgnarna, nämligen pigg. Även om jag ändå för det mesta måste säga att jag mår oförskämt bra. Har dock gått in i en fas av morgontrötthet som jag inte upplevt sedan gymnasietiden. Men på något sätt så är jag ändå hellre morgontrött än kvällstrött. För kvällstrött, det är jag inte. Kanske hänger ihop i och för sig. Är man uppe och surrar runt sent på kvällen så känns ju inte morgontrötthet så där väldigt långsökt. Det brukade bara inte påverka mig som det gör nu. För som sagt, kvällspigg är jag fortfarande. Och igår kväll så började jag på ett nytt projekt...

2 kommentarer :

  1. För mig var det en högst DRAMATISK upplevelse!!!:)

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Jo tack, jag vet. Hur var det du sa? Jo: "Det här med att föda barn, det är ju en riktig plåga alltså!" Sötnöt! Vi får nog Youtube'a lite förlossningsfilmer tillsammans ;-)

    SvaraRadera