tisdag 17 november 2009

Skulle kunna tänka mig...
Jag skulle kunna tänka mig samtliga magvänliga plagg ovan ifrån Twist & Tango. Fina och magvänliga på samma gång! Den rutiga koftan är jag dock inte helt säker på om jag älskar eller hatar. Men jag tänker mig svarta (magvänliga) jeans till, mormorskängor och hög lös knut, och då tror jag att jag älskar den. Om man nu kan älska en kofta. Denna kofta påminner mig även om att jag fortfarande inte sett "Coco avant Chanel". Jag får nog ta och få till en fransk afton, för jag har alltid viljat se men aldrig sett "Amelie fron Montmartre" heller. Så på med pärlhalsbanden och tweedjackan med svarta kantband! På med Edit Piaf och sväng ihop en fransk chokladtårta så har vi en helkväll! Någon som är på?

6 kommentarer :

 1. zomg! amelie från montmartre måste du se nununu. kanske världens bästa film :)

  SvaraRadera
 2. Smäm: Ja det är ju det jag har på känn! Försöker att inte trissa upp mina egna förväntningar för mycke bara. Men min lillebror såg den igår, och han, HAN kalla den ljuvlig! Bara det liksom. Ljuvligt för honom annars är väl typ att äga i CS så!? Den lär va bra...

  SvaraRadera
 3. Clara: Fint! Har du sett filmen förresten?

  SvaraRadera
 4. Its a must! U gone love it!
  Mom

  SvaraRadera
 5. Mom: Mannen har fixat till mig nu ;-) Måste bara hitta ett bra tillfälle att se den också! Alla har ju sett den redan...

  SvaraRadera