måndag 30 november 2009

Om att tappa

Jag tappade just ut hela min lunchlåda på golvet. Och med den kändes det som att jag tappade min ringa ork och motivation också. Typiskt. Men känslor kan som bekant både vara bedrägliga och flyktiga, så vi ska se om jag inte kan jaga fatt i lite ny motivation och ny ork ändå. Och magen då? Jo, snälla Victoria blev bjuden på lunch idag så jag fick hennes grekiska sallad. Och det i sig var ju så gulligt så att jag måste ge den här dagen ett nytt försök. Tagning två!

2 kommentarer :

  1. Du måste byta rubrik på det här inlägget ;)
    Varje gång jag bläddar förbi läser jag "om att va pappa" och varje gång tänker jag "hur vet du de?" haha!

    SvaraRadera
  2. Du, här byts inga rubriker ;-P

    Det är som för mig då, varje gång det står SINGEL så läser jag SNIGEL... Lika ord, väääldigt olika betydelse :-D

    SvaraRadera