söndag 3 juli 2011

Time gone by

Här kommer en liten tillbakablick på den senaste tiden fångat genom Instagram linsen...

Först så väntade vi och väntade vi på att mannen skulle få semester.

Regnet öste ner och jag drömde om körkort på ständigt försenade lokaltrafikbussar.

Och så lyckades jag få min son smygtatuerad under ett sexårskalas och upptäckte det inte förens dagen efter och fick mig ett gott skratt.

Sen vände vädret och blev fantastiskt istället! Och mannen fick äntligen semester, så vi drog ut och badade så gott som varje dag!

Poolhäng.

Såhär skulle man kunna sammanfatta våra dagar.

Och så firade vi midsommar i Sigtuna.

Med sushi.

Och blåbärspaj på Tant Brun.

Och så klappade vi kaniner och tittade på får och hästar.

Vädret fortsatte att vara fint och jag blev beroende av att blanda svalkande juicedrinkar. Drack flera liter om dagen. Minst.

Och Dylan har börjat träna på att äta själv. Det går väl sådär än så länge, men det går framåt!

Och så ska vi ju flytta också om någon vecka. Så efter omtapetsering i sovrummet så är kuddarna på sängen det som får stå för piffet. Det andra börjar mest att likna stök nu.

Sen så har vi dragit igång minigolfsäsongen 2011 också! Viktigt!

Sen har jag börjat bli rätt färdig med att vara gravid också. Jag mår fortsatt väldigt bra, men tröttheten blir mer påtaglig hela tiden och sömnen sämre. Så det blir en del vilande uppbullad med kuddar på dagarna.

Mannen fixade mig "pepp-inför-kommande-förlossning-english-breakfast" också. Han är fin han!

Och Dylan har till sin stora förtjusning fått en gunga uppsatt hos mormor och morfar, som håller på att bygger om på sin altan. Så! Det var ett litet tjuvkik i nyckelhålet in i våra liv.

3 kommentarer :

 1. Dyllis ser ut som en liten naken kerub!

  SvaraRadera
 2. Du har sån tur som fått må så bra i.a.f. :) Sömnen var väl ungefär det jag inte kunde klaga på alls när jag var gravid men annars var det krämpa på krämpa med katetrar som fastnade (tappar mig ju), stomi som prolapsade, konstant värk från mitten av graviditeten, supersvullnad och en bortkopplad tarm som betedde sig mindre kul. Och ändå tycker jag att det gick så bra på det stora hela och vill gärna göra om det! Men jag tänker ändå att det måste vara så otroligt skönt att ha en lätt graviditet utan några speciella besvär. :)

  Lycka till med förlossningen nu!

  SvaraRadera
 3. Vad kul att hitta in på din blogg. Verkligen mysigt litet webbhem du har! Och grymt vad duktig du är med både bilder och pyssel. Spännande med ett litet syskon snart också... Kram

  SvaraRadera