lördag 16 juli 2011

Läppfärg


Är det något jag är expert på att köpa på mig, men sämst på att använda så är det alla sorter av läppfärg. Tycker att det är så fint, men när jag sen väl står där färdigsminkad så känns det alltid lite overkill att måla läpparna också. Nästan att jag kan känna mig lite utspökad först när jag gör det, fast jag inte tycker att det ser ut så. Egentligen varken på mig eller andra. Så nu kör jag en liten kampanj med mig själv,  jag försöker helt enkelt att aktivt använda mina läppstift lite oftare. Men jag har dock upptäckt en gigantisk nackdel med det här läppmålandet. Speciellt när man har två gosiga små ungar och en stekhet man. Pussandet. Man kan ju inte pussas utan att smeta ner alla med färg. Och det är ju helt klart ett fetminus. Men, man behöver ju inte ha det på hela dagen.

1 kommentar :

  1. Åh, vackra du! Grattis till din fina dotter!

    SvaraRadera