fredag 29 juli 2011

Dagens från gårdagen


3 kommentarer :

 1. Det är så härligt att få se dina bilder.. det ser verkligen ut som att ny njuter av att vara mamma till dina barn...=) och utifrån vad du skriver uppfattar jag att du tycker om att vara med dina barn och är stolt för det.. missförstå mig rätt, men får uppfattningen ibland när jag säger att jag kommer vilja vara hemma med mina barn när de kommer och kommer vilja stanna hemma länge med dem, att det upfattas jag som konstig och konservativ... då är det så härligt att se att det finns kvinnor som vill vara med sina barn och njuter utav det...:) sen vet ju inte ju hur du känner, men vad du förmedlar genom dina bilder och texter uppfattas det som du njuter av dina gåvor..:)

  Keep it so..:)Guds frid...

  SvaraRadera
 2. Lätt den snyggaste nyblivna tvåbarnsmamman!

  SvaraRadera
 3. Josefine A: Ja jag NJUTER! I stora drag! Älskar att vara hemma med mina barn, det är det bästa jag vet! På riktigt! Sen tror jag att alla är olika, man kan älska sina barn till döds och ändå ha andra stora passioner i livet. Jag har ju själv andra saker jag gillar att göra, men att vara med mina barn är nog ändå det bästa jag vet, i alla fall ;-)

  Amanda: Åh tack! Mitt ego hälsar ;-)

  SvaraRadera