lördag 2 juli 2011

Från charmig till motarbetad

Jag har fått så många söta och fina kommentarer den senaste tiden om att jag är snygg som gravid, och att jag har en fin mage och så. Så jag vill bara passa på att säga tack! Tack för alla fina komplimanger! De värmer, tack söta ni! Och tur är väl det, att man har en snygg mage och så menar jag, när man är höggravid mitt under pågående bikinisäsong. Så jag njuter så länge det varar. För snart så är jag inte höggravid längre. Och är det något jag vet av erfarenhet så är det att i samma sekund som man klipper av den där navelsträngen, i samma sekund så slutar den där magen att vara charmig. Klart att det också är en helt naturlig del av att föda barn, men det är också den bistra sanningen. Magen är ju inte lika fin utan bebis i sig. Men dock vittnar den om stordåd, så det är ju inget att skämmas för. Men plötsligt så är dess omfång inte längre något positivt utan börjar så smått att motarbetas. Förra gången hände detta mig på vintern när man kunde gömma sig under några fler lager kläder. Nu är det sommar och man vill hänga mer lättklädd i solen. Så jag passar på att njuta av era fina kommentarer nu, så att jag kan minnas dem sen resten av sommaren, när jag sitter där i bikini och tittar ner på vad som brukade vara en charmig gravidmage.

1 kommentar :

  1. Du är smart du :) Och håller med om varje ord... är lite i "samma sits" så det gäller att tänka på underverket som bott därinne när den snart blir en mjuk påse :p

    SvaraRadera