onsdag 6 juli 2011

Sista inlägget i kategorin körkortet

Ja här är det då alltså, mitt alldeles egna körkort! Känns lite som att ha tagit studenten. Känner typ för att sjunga: "För jag har tagit ett körkort, för jag har tagit ett körkort, för jag har tagit ett kööörkort! Hurra vad jag är bra!" Med en veckas marginal till beräknad förlossning. Det gör jag helst inte om. Men sköter jag mig bara nu så ska det ju inte behövas heller. För nu är det klart!

7 kommentarer :

 1. Grattis! Verkar inte helt ovanligt att göra det alldeles före förlossning! Känner en till tjej som gjorde det nyss och hann rätt så precis :)

  SvaraRadera
 2. Fick mitt körkort för 1 månad sen! Vet hur det känns. Grattis!!!! :)

  SvaraRadera
 3. hurra!
  jag minns känslan, och vet du? jag är FORTFARANDE glad för mitt, över tio år senare :)

  SvaraRadera
 4. Det verkar alltid hjälpa att ha något man ska "klara det innan". Pressen verkar funka på något sätt. Mig var det innan studenten, och det var precis en vecka innan!

  Snygg bild förresten. Det är det inte alla som kan stoltsera med på sitt körkort :)

  SvaraRadera
 5. GRATTIS!
  Bra jobbat. Sen måste jag hålla med Clara. Snygg bild. Att bli så snygg på sitt körkort måste vara en nästan lika stor bedrift som körkortet i sig :)
  Kam

  SvaraRadera