tisdag 26 juli 2011

Läderbröllop

Idag har mannen och jag bröllopsdag, den tredje i ordningen, och det firade jag med att få på mig vigselringarna igen efter graviditeten. Tjoho! Jag har saknat er!

Det firades även med att mannen berättade att vi hade barnvakt och skulle gå ut och äta. Då blev jag tårögd. Sånt betyder väldigt mycke för en liten småbarnsmamma som mig.

Och som vanligt när vi ska fira något så blev det favoriten, sushi! Från favoritstället Ayakos. Och jag menar, varför överge ett vinnande koncept.

Till sist så firades det även med att jag fick ett paket. En necessär som matchar väskan jag har fått av honom tidigare. Och såklart, eftersom det är läderbröllop vi firar så är det ju klart att den har läderdetaljer. Han är nämligen noga med det där, min man. Att presenten ska ha inslag av materialet på bröllopsdagen som firas. När vi firade pappersbröllop till exempel så fick jag The Sartorialists bok. Han är bra på sånt min man, romantik och så alltså. Och det är jag glad för, och det ska han ha cred för. Äras den som äras bör som det heter. En superfin bröllopsdag hade jag i alla fall, mitt uppe i flytt och allt. Och de här tre åren som vi firar idag har varit de absolut bästa i mitt liv! Man doostet daram älskling!

3 kommentarer :

  1. Barnvakt när bebisen är så liten - imponerande! Bebis o jag har typ suttit ihop sen födseln..

    SvaraRadera
  2. stort grattis till er :)

    SvaraRadera