fredag 8 juli 2011

För det är ingen vanlig dag

Sitter uppe alldeles för sent och rensar bland bilderna i datorn. Igår lyckades jag rensa ut runt hundra gigabyte! Fatta! Har så sjukt mycke bilder i datorn. Så det är både skönt och välbehövligt att rensa lite. Men så såg jag på klockan nu att den passerat midnatt, och vet ni vad det innebär? Det betyder att det är föda-bebis-dag idag. Due date så att säga. Men ingen bebis än. Tror nog att jag dessutom typ är mentalt förberedd på att få gå två veckor över tiden, bara för att jag gjorde det förra gången. Men vi får se. En sak är säker i alla fall, ska här födas barn så behöver jag gå och lägga mig i bättre tid än såhär! Och jag börjar redan nu med att säga god natt och stänga av för idag. Ha en fin helg!

11 kommentarer :

 1. Men så spännande :D:D:D Säger lycka till nu så får vi se när den dyker upp!

  SvaraRadera
 2. Tusen miljarder grattis till er fina dotter! Vilket fantastiskt jobb du har gjort!

  SvaraRadera
 3. Ser på tidigare kommentar att er lilla bebis tittat ut.
  Stort grattis!
  /mickis

  SvaraRadera
 4. Grattis till er dotter..:)Guds frid...

  SvaraRadera
 5. Grattis till lilla Daisy! :)

  SvaraRadera
 6. Stort grattis till er! Vilket fint namn! Kram!

  SvaraRadera
 7. det var ju tur at du gick och lade dig till slut!

  SvaraRadera
 8. Wow!
  Är hon redan här - jag började undra hur det gick för er?

  GRATTIS!
  Och vilket underbart fint namn ni valt!

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Hjärtliga gratulationer till familjen! Jag önskar er all gott i livet. Må ni förevigt vara lyckliga! Ni förtjänar verkligen det allra bästa.Detta är för mig ett mirakel! Välkommen lilla ängeln Daisy.

  Må Gud välsigna er / En släkting till din man.

  SvaraRadera