torsdag 21 juli 2011

Det är dagarna som är dagarna

Bilden har jag snott ifrån mannens Instagram.

Jag ligger visst lite efter med dagarna just nu känner jag. I tisdags så bloggade jag om söndagen, och idag är det torsdag redan och jag har inte bloggat sedan dess. Vart tar dagarna vägen! Vi kan kalla det post-gravid dagvillhet. Men jag tänker inte ta igen det. Jag bara njuter istället. Njuter av nuet och av att ha fått ett så fantastiskt fint litet tillskott till vår familj! Daisy. Hon är mysig hon! Sover och äter mest hela tiden. Och så en liten bajs nu och då. Däremellan så myser hon, och ligger och tittar upp på en med sina stora mörka ögon. Utöver det så fortsätter även Dylan att förgylla tillvaron, och han är också väldigt förtjust i sin lillasyster. Ska pussa på henne och klappa på hennes hår hela tiden. Men man får va med, för han gillar nämligen att peka ut vart hon har sin mun, sina öron och sina ögon också. En ny sak han lärt sig. De två första går ju bra, men att peka ut vart ögonen är kan lätt tangera att peta ut ögonen istället. Jag vet inte riktigt hur det gick till, men jag är tydligen visst tvåbarnsmamma nu. Och jag älskar det!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar