fredag 10 oktober 2014

We're all a little bit broken somewhere


Så mycket spegelglas som jag medvetet har krossat senaste tiden tror jag inte att många krossar under hela sitt liv. Resultatet tror jag att jag ska kunna visa på onsdag nästa vecka. Men det är en skulptur jag har gjort. En skulptur som delas ut som pris till den som mottar Scandinavian Human Dignity Award. Det är fjärde året jag får äran att formge priset. Har nog aldrig visat det här? Inte vad jag minns i alla fall. Det delas ut till människorättskämpar. Och i år känns uppdraget lite extra hedervärt då det är H.K.H Drottning Silvia som är den som får priset, i egenskap av grundare av organisationen Childhood Foundation. Roligt, lite pirrigt, men mest kul! 

1 kommentar :

  1. Spännande att få se resultatet sen.
    Hmm du visade någon skulptur för lääängesen i ståltråd eller liknande? Var det också för Scandinavian Human Dignity Award?

    Kram

    SvaraRadera