fredag 10 oktober 2014

He's home and he brought sunshine


Blommorna är fortfarande fina mer än en vecka efter att han åkte, bara rosorna som börjat nicka. Och nu är han hemma! Och för första gången så skiner solen in på dem också. Vi har faktiskt haft det fint trots att han varit borta. Skulle just skriva att jag dragit ner på tempot också, och det har jag väl gjort. På sätt och vis. Men samtidigt så har jag ju faktiskt haft ett projekt medan han var borta också. Jag rev ut hans garderober, 70-tal original, och ersatte dem med nya fullhöjds från IKEA som jag och min pappa monterade. De är 236 cm höga och vi har 238 i takhöjd i sovrummet, så vi kunde inte resa dem, utan fick bygga dem stående. Köpte dem faktiskt på Blocket, återbruk ftw! Sen la jag pengarna på att köpa ny fin inredning till dem istället, och led belysning. Bara dörrarna hade kostat mer än vad jag betalade för två 100 garderober och en 50 garderob nu, med dörrar och inredning. Kan visa före och efter bilder sen. Han blev verkligen jätteglad i alla fall, och totalt överraskad, så det var verklig roligt och lyckat.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar