söndag 19 oktober 2014

Pinspiration - Gråa sovrum

Tänkte börja med en ny kategori här på bloggen - Pinspiration! Jag är en inbiten Pinterest-nörd, här hittar ni min sida! Och ofta inför ett projekt så samlar jag på mig väldigt riktad inspiration där som just innefattar element i det projektet. Som innan jag målade vårt vardagsrum rosa. Då kunde nog en och annan ana att jag laddade upp för en ommålning i den kulören, för mitt Pinterestkonto kryllade av rosa väggar i olika nyanser. Och nu är det speciellt två kommande projekt jag inspirations-boostar inför. Det ena är barnens rum. De har fått en våningssäng som satte igång en ommöbleringskarusell som ännu inte har slutat snurra. Och denna våningssäng är just nu hårt lackad furugul, ja ett Blocketfynd såklart. Men den ska ju piffas. Så där sitter jag just nu och finurar på färgsättning både av möbler och väggar. Det andra projektet är vårt sovrum. Likt alla andra rum i vårt hus så målades det vitt när vi flyttade in. Och så är det än. Inte för att jag älskar vitt, inte hemma hos oss i alla fall. Men för att ha en omålad canvas att jobba vidare på sen när vi hunnit landa och bo in oss. Och nu känner jag verkligen att det är dags snart! Har funderat på tapeter, men tror att jag nu landat i att måla det i någon grå nyans, förmodligen någon mörkare nyans av grått. Efter att ha tapetserat insidan av mannens nya garderob i grå elefanttapet från Svenskt Tenn så sattes den bollen i rullning. Så, nog babblat nu, här kommer veckans Pinspiration - gråa sovrum!Photos by Ragnar Ómarsson for IKEA Livet hemma - Samtliga bilder via Pinterest.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar