söndag 19 oktober 2014

Skyltning uppåt väggarna

Lite annan skyltning jag gjorde var på hyllorna ovanför hängen. Med teman anknutna till hängen där under. Här kommer några. Lite roligt att allt verkligen är taget från hyllorna i butiken. 

Textilavdelningen, tyger, kuddar, dukar och sytillbehör med mera. Blått tema, inte krångligare än så där.

Underkläd och sovkläder. Början på en lång hyllsektion där jag körde lite storytelling. Inte heller direkt sådär skriva på näsan tydligt. Men temat är "en resa". Och då både resan från morgon till kväll, men även resan från livets morgon och genom dess årstider. Djupt så det förslår, haha. Här börjar i alla fall resan med morgon.

Hela morgonsektionen, med ett pastelligt mjukt färgtema, som en blek gryning. Haha! Nej, nu måste jag tagga ner lite på estetsnacket.

Resan fortsätter till ungdom, skoloutfits. Lite tidig höst. Sensommaren hängde fortfarande kvar ute i trätopparna när jag gjorde den här skyltningen.

Här blir det mer höstigt. Lite murrigare. Här har det definitivt börjats på universitetet. Och även eventuellt hunnits ta examen. 

Skolan är slut, och det är dags att lämna skolbänken och bege sig ut och upptäcka världen, kanske till Afrika? Sen var det en liten kvällsoutfit på slutet som jag missade att fota tydligen, med lite gröna inslag, högklackat och så. Som antingen var lite "afterwork" eller "karriären" om man nu följer temat. Som sagt vad, skulle du komma in i butiken så tror jag kanske att en på tusen hade gissat temat på rak arm. Men det är inte vitsen med det. Det är bara en story för mig att jobba efter, som ger inspiration. Har några till bilder på gruppen med skyltdockor som mötte en i entrén och någon till liten hylla jag gjort på herr och på sport. Får se om allt kommer upp. Sen gjordes det mycket annat fint också i butiken av andra duktiga som jag måste visa lite av också! Men bäst är såklart att besöka butiken irl!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar