söndag 26 oktober 2014

Mandorla Palace

Det finns fortfarande en del obloggat om Paris kvar att blogga om. Framför allt lite butiker och restauranger vi besökt och så. Först ut är en liten fin barnbutik som heter Mandorla Palace på 34 Rue François Miron. Vi bara strosade gatan ner när jag såg skylten med elefanten och vi bestämde oss för att här måste vi kliva in!

Det var så mycket fint där inne. Jag ville ju inte springa runt som en galning med kameran, för det var en ganska liten butik, men jag frågade ägarinnan om jag fick ta några bilder "Pour mon blog" och det fick jag.

Fina små stilleben överallt, och allt man kunde köpa där inne var fint!

Daisy fick en sådan här tygklocka, och den är alltid "Tjugo minuter" och Dylan fick en tygkamera i halssnöre som han älskar! Han springer runt här hemma och tar kort på oss med ett högt "Klick!" och fäller kommentarer som "Så, nu lägger jag upp den här på internet!" eller "Oj, det vart fullt i minnet nu, jag får radera den bilden." Haha! Jag undrar vart han får allt ifrån. Eller så undrar jag inte.

Mycket fina småsaker fanns det också att plock bland och fina barnmöbler som tyvärr inte hade fått plats i resväskan. Men inspireras kan man ju.

Tygklockan och kameran inslagna och ett paket vimplar med bjällror till deras rum som det alltid ska plingas i av alla tre i turordning innan man kan lägga sig. Mysig butik att besöka om man är i Paris!

1 kommentar :