tisdag 2 oktober 2012

Varningsmeddelande?

Är det fler som fått varningsmeddelande när de går in på min blogg? Lina mailade mig och upplyste mig om att hon fått det, och jag har själv fått det en gång. Någonting om att min sida innehåller material från någon extern sida som heter junior någonting? Och att denna sida junior någonting kan innehålla skadligt material. Jag har ingen aning om vad detta är? Har försökt leta igenom allt, kollat källkoden och hittar nada? Men bara så att ni vet, om ni sett detta så känner jag till det och jobbar på att hitta vad det beror på. Får nog ta hjälp av min hackerlillebror snart annars. Om inte någon där ute haft liknande problem och vet att råda bot på det. Men så ni vet, I know about it.

3 kommentarer :

  1. Här fortsätter det att komma upp iaf.. /Lina

    SvaraRadera
  2. För mig har det aldrig kommit något varningsmeddelande, so far :)

    SvaraRadera
  3. jag får med varning. Från mitt virusprogram. Att threat was blocked.

    SvaraRadera