söndag 14 oktober 2012

Renovering - Kaosbilder

Det var förfrågan på bilder från själva renoveringen. Jag har inte jättemånga, men här kommer några! Har ju tack och lov hänt en del sen de togs! Så imorgon tänkte jag fota lite nya. Golvet i köket är klart nu så imorgon planerar vi att köpa kök! Äntligen! Golv i tvättstugan har vi fått också och nya taklister och målade väggar. Och ett tak förresten! Innertaket i tvättstugan var en uppspännd gummimatta med inget under förutom bjälkar och isolering. Men nu har vi alltså ett riktigt tak!

Mer hus utanför huset än i huset ett tag när vi rev kändes det som!

Här ser ni vårt gamla kök, gamla golv och ena toalett på gräsmattan. Många starka armar och många vändor till miljöstationen senare kunde man se gräset igen!

Köket i utrivet skick.

Vardagsrummet när golvet var utrivet och vi just börjat ånga ner sju lager tapet och färg från väggarna. Elementen och fönsterbrädorna rök sen också.

Det är lite roligt att skala sig ner genom år av tapethistoria och se vad som kommer fram. Även i köket rev vi ner all tapet. Tror det var tre strukturtapeter på varandra, och underst en slät och överst gulorange tjock färg.

Imorgon ska vi ut till huset och köra lite, idag var svärfar där och beskar ett av äppelträden. Han är toppenduktig på det mesta med trädgård han! Och han har även jobbat med trädgårdsplanering och utförande av den samma. Han gav det en riktig omgång så nu hoppas vi på fin frukt nästa sommar! Så får han komma tillbaka och ta tag i de två andra en annan gång. Men imorgon hoppas vi som sagt på att köpa köket, så kan det börja byggas till veckan!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar