fredag 5 oktober 2012

Problemet löst!

Nu hoppas jag att virusproblemet ska vara löst! Det verkade som om sajten som jag hade min Intagram-feed här på bloggen genom blivit hackade. Alltså inte min blogg, puh! Men eftersom jag länkade till material från badgeplz som sajten heter som genererar Instagram-feeden så reagerade virusvarningsprogram. Men nu tror jag det ska vara löst. Jag skrotade Instagram-feeden. Får se om jag hittar någon annan sajt som tillhandahåller liknande feed-visare. Tyckte det var konstigt för när jag sökte igenom min egen kod så hittade jag inget avvikande, men nu vet jag alltså vad problemet var. Tack och lov inget allvarligt denna gång, men jag ändrade ändå alla lösenord och så, för säkerhets skull. Men för allt i världen, säg gärna till om det skulle upptså liknande problem igen. Ni upptcker ju oftast sådant innan mig, eftersom jag sällan går in på min egen blogg. Nu ska jag fortsätta packa! Och imorgon ska jag och mannen vara ute i huset och fixa. Flytten närmar sig med stormsteg! En renoveringsuppdatering i eller efter helgen! Ha en fin dag!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar