måndag 8 oktober 2012

Ändrade fraktvillkor!

Jag har gjort om lite i frakt och leveransalternativen i webshopen nu! Bland annat har jag lagt till "Fri frakt" som ett permanent alternativ. Dock med lite längre leveranstid. För den som inte vill vänta finns snabbfrakt finns nu istället, och kostar som vanlig frakt brukade kosta. Sedan har jag slopat frakten på "Avhämtning/ Personlig leverans". Hoppas att allt detta ska vara till det bättre för er! Tyvärr har jag dock legat lite efter på leveranssidan nu de senaste dagarna, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta! Sitter och packar de sista ordrarna nu! Fick så mycket under september månad när jag körde "Fraktfritt!" så jag ligger fortfarande lite efter. Men som sagt, de sista går iväg med dagens postgång så håll ut! Tack för ert tålamod! Sen är jag lite ledsen för jag har så sjukt mycket fina varor som bara ligger och ligger och aldrig hinner komma upp i webshopen. Och det smärtar mig! Nya washitejpar, nagelack i massa fina färger, både matta och med glans, och en hel del accessoarer! Men men, prio just nu får vara att få iväg de ordrar som kommer in, så får jag ta några dagar och intensiv-lägga-upp varor sen. Hoppas jag. So now you know!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar