onsdag 3 november 2010

Klart!


Och så här såg det då ut idag innan vi släppte in allt folk! Bra mycke mysigare än det här va! 

Vita betongpelare blev träkojiga trätoppar.

Duktiga Madde gjorde även en fin och jättestor ljuskrans som nu hänger ovanför caféet. Sen gjorde några snickargrabbar typ kojväggar och hängde uppe på den annars väldigt fula fläkttrumman som går i taket. Snajsigt!

Träd med lampa på.

Hattlampor på rad vid entrédörrarna.

Och till sist, ännu en bild på lite lull-lull. Alltså pynt. Och tro nu inte på något vis att jag gjort allt detta själv! Nej, nej! Jag har visserligen varit ansvarig, men jag har haft kanonfin hjälp! Kanonfin verkligen! Så många som varit där dag ut och dag in sen i lördags. Gått ut i skogen och samlat grenar, klättrat i stegar, klippt och limmat vimplar, snickrat... Allt! Extra tack till min minsta syster som hjälpt mig med Dylan hela veckan. Även min mor har ställt upp. Så tack! Tack alla som hjälpt till! Nu ska jag gå och sova medans andra myser loss och fikar efter mötet ikväll i kyrkan. God natt!

6 kommentarer :

 1. Åh va mysigt ni gjorde det Johanna, well done!

  SvaraRadera
 2. Så fint, så fint! Gillar hattlamporna skarpt! Jag ska också snart sova medan andra hälften är på LO och äter och har det bra.

  God natt!

  SvaraRadera
 3. Det Blev så sjukt bra! Vi fick massa fina kommentarer igår i coffeshopen. Alla tyckte att det va så himla fint och mysigt!
  Good job!

  Nu hoppas vi bara att det får sitta kvar fram till nyår.

  SvaraRadera
 4. Anna C: Tack för det!!!

  Makena: Du kanske kan få en om du är riktigt snäll ;-)

  Clara: Ska du säga! Goooood joooob! Inte bara med den hjälp jag fått, utan med coffeshopen! It's Canon! Och ja, next (new) year in Jerusalem!

  SvaraRadera
 5. Jo, du är ju en mästare på detta..=) Låt dom inte ta ner de nu bara =)


  /bex

  SvaraRadera
 6. Det blev riktigt bra Johanna! Du är så duktig!!

  SvaraRadera