fredag 19 november 2010

Good old days

Ja, ungefär såhär såg vårat badrum ut för några dagar sedan. Men nu är det bara en grå grushög där inne. Och visserligen en nygjuten golvbrunn, men allt annat är mest slipdamm. Känns väldigt skönt då att ha flytt fältet med familjen hem till mina föräldrar där vi nu campar i gästrummet. En och en halv veckas renovering återstår innan vi åter har tillgång till vårt badrum igen. Och lite sur är jag faktiskt att de har rivit ner kaklet och ersätter det med våtrumsmatta istället. Men som sagt, hyresföreningen bestämmer, och betalar. Vi får åtminstone välja ut våtrumsmattan själva. Men de menar på att det bara är 20-25 år tills stammarna ska bytas, så att sätta upp kakel som har en beräknad livslängd på 40 år, vore oekonomiskt. Själv kallar jag det nog för snålt. För vilket kakel är fräscht efter 40 år? Vårt var ju uttjänt och har suttit uppe sen husen byggdes i mitten av åttiotalet. Alltså ca 25 år. Men, men. Nu har jag gnällt av mig färdigt angående det. Nu ska jag bara vara glad att det blir nytt och fräscht! Bilder sen. Nu, ha en fin dag!

2 kommentarer :

  1. Nej jag vet. Kakel är så mycke finare. But they leave me no choise...

    SvaraRadera