torsdag 25 november 2010

Det finns en första gång för allt
Mysigt hade vi idag, jag och lillkillen när vi var ute och sladdade runt med hans gula vrålåk för första gången. En liten tippning när vi skulle över en snövall resulterade dock i en chockad uppsyn och ett snöigt vitt ansikte. Förlåt. Mammans fel. Men jag är ju också nybörjare. Annars satt han där bakom mig och log och småpratade för sig själv mest hela tiden. Nöjd. Och jag njöt. Mys!

5 kommentarer :

 1. Åh vilket supermys! :) Vi har också varit ute i snön idag! Jag verkligen älskar detta och blir alldeles lyrisk av att pulsa i den djupa puderlätta snön. Åka tefat med Liva ner för pulkabacken med snön sprutande runt omkring är inte heller helt fel :D

  SvaraRadera
 2. Han har gjort det igen,åh
  Finaste hjärtegospulkagosse.

  SvaraRadera
 3. Min lilla tjej älskar oxå pulka, hon skrattar hägt om man springer lite. Hon är 1,5 och går, men lite stappligt ute med kängor och allt så igår for hon på näsan med ansiktet i snön. Det var inte kul att döma av volymen på reaktionen!
  /mickis

  SvaraRadera
 4. Ja, vintern må vara kall och mörk ibland, men dessto viktigare då att ta vara på det ljusa och mysiga! Mer pulka och varm choklad åt folket!

  SvaraRadera