onsdag 3 november 2010

Johannas 25 år perukfest - The arrivals

Jag har mycke bilder ifrån min 25 års fest! Mycke bilder! Så jag får nog lägga upp dem jag vill lägga upp lite pö om pö, så att det händer något alls med det. Det var dresscode peruk, så vi kan kalla det en perukerad. Låt oss börja med ankomsterna...

Ja, av naturliga skäl så var ju då dessa tu ganska så välbekanta ansikten först på plats hemma hos min mor och far, som snällt nog ställde sitt hus till vårt förfogande denna kväll i oktober.

Men inte långt efter kom dessa två stjärnor och hjälpte oss ställa i ordning hela balunsen och även skära lök till salladen tills tårarna sprutade. Tack för det!

Efter det kom Kålle och Ada. Aka Carro och David. Spana in klänningen förresten. Fin! David är visserligen också fin, men på ett annat sätt kan vi säga.

Tätt följde sedan Daniel och Frida. Och nej, Frida har inte världens mest naturtrogna peruk, men hon har extensions. Och det gills! Hon har dessutom en bebis i magen och är skön som dagen! Daniel, för övrigt utklädd till Frida. Pluspoäng.

Sedan kom England (ej att förväxla med Danmark) och Sverige! Hej Joey och Clara!

Här skådas sedan Sara och Gustaf. Och ja, det är peruker. Svårt att tro eller hur. Jag var tvungen att rycka lite i dem. Bara för att. Ni vet.

Här är Milla, och Emma som glammade till det rejält! I like, och kan inte låta bli att säga grrr. Grrr!

Sen släpade katten in Joel och Christopher, och deras rockiga rufs. Vad hände där liksom. Man tror man känner en kille. Tur att Dylan inte var kvar!

Och till sist, min syster! Väldigt välmatchad!

Även väldigt välmatchad med mig! Och ni ska veta, att vi inte visste vad den andra skulle ha på sig. Gener kan vi kalla det. Och möjligtvis en undertryckt fäbless för den lilla sjöjungfrun kanske? Och äsch! Jag skulle också ha haft rött läppstift. Pricken över i liksom!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar