tisdag 2 november 2010

Hinner egentligen inte alls blogga, men...

Jag vill bara säga hej! Är mitt uppe i all dekoration nu, och det går kanon! Vi hade gemensam arbetskväll igår där alla kyrkans ungdomar fick komma och hjälpa till och det kom hur många som helst. Hundra stycken minst! Så jag satte igång en vimpelfabrik, eftersom jag har tänkt mig att det ska va massa vimplar i linor i taket. Ni får se sen. Temat för övrigt är ju "trädkoja" som är ett ord som mer funkar som inspiration än en bokstavstolkning. Och runt lunch idag så ska vi tillbaka in igen och fortsätta. Sista dagen idag, imorgon börjar det, så imorgon kväll ska det va klart. Men vi ligger i bra tid. Och det känns så skönt! Jag är bara glad helt enkelt. Glad för all fin hjälp, glad att det blir mysigt och glad för att det är kul att pyssla och pynta! Nu måste jag racerduscha då Dylan sover, göra mig i ordning och om en stund kommer mannen hem och hämtar oss. Ska fota imorgon när det är klart så ska ni få se. Kanske försöker mig på att blogga nån liten sneak peek ifrån iPhonen ikväll, men det är inget jag vågar lova. Ha en fin dag!

Ps. Måste blogga lite bilder ifrån min födelsedagsfest i lördags sen också! Men de får komma lite senare. Det var dresscode peruk, och jag hade en fantastiskt fin kväll tack vare alla våra underbara vänner, och min familj som passade Dylan. Men mer om det sen!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar