torsdag 25 november 2010

Pulkapremiär med mera, med mera.

Lillskrutten ligger och sover sin förmiddagslur nu, och jag ska passa på att duscha och göra mig i ordning under tiden. Sen när han vaknar och vi båda har ätit lunch så har jag tänkt att vi ska ut och premiäråka pulka! Vi har nämligen fått en bebispulka av min faster som jag ska preppa med fårskinn och fleacepläd innan vi beger oss ut. Sen tänkte jag mig även en sväng förbi lägenheten och se hur det fortskrider med badrummet. Förhoppningsvis så kan vi flytta hem igen imorgon eller på lördag. Ska bli skönt att komma hem igen i alla fall, så att vi äntligen kan få städa och adventspynta lite. Jag längtar! Så får vi se hur det blir med att sätta upp hyllor igen i badrummet och så. Vi behöver verkligen extraförvaring där inne, så jag hoppas att de inte har massa petiga restriktioner på det nu på grund av våtrumsmattan. Ska i alla fall bli spännande att se hur det ser ut. Vi valde en mosaikliknande vit och grå golvmatta, och en grå och ljusgrå blockrandig vägg med liggande ränder. Utbudet var ju inte enormt, men jag tror nog ändå att dessa två kan funka. Vi får väl se. Nu ska här långduschas i alla fall! Ha det fint!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar