söndag 14 november 2010

En sån där update

Hej! Ibland blir det mycket! Och ibland blir det för mycket, i alla fall för att blogga. Och nu har jag varit en rätt dålig bloggerska ett tag, det vet jag. Ska försöka att utforska detta med att blogga från iPhonen mer. Men det blir ju oftast ganska korta, lite enklare inlägg, ibland får dock det vara bättre än inget. Förra veckan hade vi en fin ungdomskonferens i kyrkan, bilder från dekorationen såg ni ju! Utöver dekorationen hade jag en konst-workshop som också gick jättebra! Eller ja, det var jättekul i alla fall! Sen är det nog andra som får döma om den var bra eller ej. Men jag har bara hört bra så vi kör på det. Efter det har veckan bara rusat förbi! Jag har mått lite dåligt till och från, och lagt all min kvarvarande energi på min lilla son, därav bloggsvackan. Och jag är inte helt bra än. Inte alls faktiskt, men jag överlever. Igår var vi på Hovet och såg Håkan, en fantastisk konsert! Helt magisk! Och då är jag ändå inte vanligtvis det största Håkan fanet du kan föreställa dig. Men det var guld! Kanon! Lika guld som mina föräldrar som hade Dylan sovande hos sig i vår nyinköpta resesäng så att jag och mannen fick hela kvällen off. Så tack för det! Resesängen har vi sen köpt för mer än det uppenbara användningsområdet, att resa med den. Det är nämligen så att på onsdag så blåser de ut hela vårt badrum för att renovera alla ytskikt, allt porslin, badkar, skåp, allt! Tyvärr får vi inte välja att sätta in kakel då hyresföreningen står för kalaset, men det ska ändå bli så skönt med allt nytt och fräscht! Dock kommer vi ju inte att ha något badrum på två veckor, så till och från så ska vi bo i mina föräldrars gästrum hela familjen. Skön grej då att ha föräldrarna endast ett stenkast bort. Så nå lägenhetsvisning här på bloggen, som det har talats om, blir nog inte aktuellt förens allt detta är klart, och vi har flyttat tillbaka in igen. Så på det viset är det med det! Nu ska jag sova, men eftersom det har varit fars dag idag så vill jag ändå avsluta med att tacka först min egen far för att han är och alltid har varit en närvarande, engagerad och kärleksfull pappa på alla sätt och vis. Men jag vill även passa på att präntat ner några rader som jag författade till min man imorse. Kanske världens kortaste dikt. Vem vet. Here we go i alla fall.

Idag firar mannen sin första fars dag,
och vilken far han har visat sig att va!
Sällan har jag sett en man älska sin son så,
det är så vackert att se de två.

/Johanna - stolt fru, stolt mor.

2 kommentarer :

  1. Vilken fin liten dikt. Får ta och anlita dig till framtida projekt. Tyvärr är jag inte alls begåvad med rimmandets gåva. På riktigt. Rimstuga? Du och jag? Glögg lussebullar?

    SvaraRadera
  2. Åh ja!!! Fy va mysigt! Mer än gärna!!!

    SvaraRadera