fredag 16 januari 2015

My silent crowd


Jag har bloggat sedan 2005. Jag har aldrig haft några mängder med kommentarer eller så, men det var helt klart mer förr, och jag måste erkänna att jag saknar det lite. Dialogen med läsarna är ju bland det roligaste med att blogga! Men jag har alltid haft en ganska strid och trogen ström av läsare på några hundra om dagen, alltid. Så det är ett ganska stort tyst nummer som passerar igenom här varje dag. Så min slutsats? Något måste jag ju göra rätt i alla fall. Smiley.

4 kommentarer :

 1. Jag tror att fler och fler surfar via mobil, och då är det högre motstånd för att kommentera. Så är det iaf för mig. Men jag är en trogen läsare!

  SvaraRadera
 2. Puss på dig! Undrar om det samma gäller alla bloggar då? Att även större bloggar får färre kommentarer och jag med få redan då får ett obefintligt antal ;P men jag ska ju erkänna att jag själv blivit sämre på att kommentera, känns som man "babblar av sig" lite på andra mer lättkörda forum. Men visst kommenterar jag på bloggar men mer på tankar än på bilder numera. Tack för din kommentar, och kram på dig! :)

  SvaraRadera
 3. Jag kommenterar mycket sällan tyvärr, men jag läser iallafall. :)

  SvaraRadera
 4. Har följt din blogg sen 2008 och din instagram sen du började blogga mindre frekvent ;) och det är väl kanske just det - skulle gärna se lite mer inlägg :D älskar att fascineras av dina projekt och din händighet som aldrig tycks ta slut!

  SvaraRadera