fredag 16 januari 2015

Aldrig har väl ett gäng fula skålar varit så älskade

 Detta mina vänner är några av de skålar jag producerat under höstens drejkurs. De har lite rinningar, de är lite ojämna och ändå bara älskar jag att använda dem! För jag har gjort dem själv. Sen tycker jag att det där operfekta är lite charmigt också. Det ger dem karaktär. Jag testade även en nästan svart purpurfärgad glasyr också som jag gillade, en tunn vit, och en blå som var fin men som inte skulle passa hemma hos oss. Men den här gröna med lite bruna stänk i, den blev min favorit. Så allt jag var lite mer nöjd med, det åkte ner i den byttan.

Det har varit så otroligt roligt att lära sig grunderna inom keramik och framför allt drejning. I love it! Tog en dagkurs som låg på tisdagar nu under hösten, och funderar på att ta någon mer intensivkurs till våren, över en helg eller så. För det är lite meckigt att fixa med barnvakt varje vecka eftersom jag fortfarande är hemma med Adelle, och kvällarna och ledigtiden är lite heliga i vår familj. Men helt klart är att det här intevar det sista drejning såg av mig i alla fall!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar