torsdag 29 januari 2015

Målar om, flyttar runt.

Har länge velat förändra en vägg i köket som blivit lite åsidosatt. Det står ett vitrinskåp där i kortändan av matbordet, utöver det händer det inte så mycket. Det var en vit målad vägg bakom och det kändes lite kallt. Så jag blev sugen på att måla den lilla väggsnutten i någon grön ton. Så det gjorde jag!

Blev faktiskt helnöjd med resultatet. 

Men nu måste jag ändra om lite andra saker runtikring för att de ska komma till sin rätt. Håller på som bäst nu och testar lite olika.

Sugen på att tapetsera insidan av skåpet med den här grönbottnade Fonazetti tapeten också, men jag hade bara en snutt som precis inte räckte. Köper nog inte en hel rulle till för det. Får fundera lite på hur jag ska göra. Men insidan av skåpet behöver ljusas upp lite, och grejerna där inne sorteras.

En rosenskärm har i alla fall fått flytta dit, för den gör sig så fint mot det gröna tyckte jag, så får vi se hur det blir i slutändan.

Grå kruka och vas Ellos, ljuslykta Etch Tom Dixon, rustik kruka Plantagen, övrigt loppisfynd.

4 kommentarer :

 1. Det där blev ju supersnyggt! thumbs up
  /Anna C

  SvaraRadera
 2. Linda Christensson11 februari 2015 kl. 21:33

  Hej! Läser din blogg lite då och då, så roligt o se allt fint du fixar! Men...måste bara fråga, detta underbara vitrinskåp finns det att köpa någonstans eller är det fynd från nån loppis eller svunna tider...?
  Mvh Linda C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Och tack så mycket! Skåpet är ett Blocket-fynd. Köpte det av sonen till tandläkaren vars klinik det hade stått i sedan det köptes nytt i början av 1900-talet. Men liknande dyker oftast upp på typ Bukowskis market eller liknande. Mvh/ Johanna

   Radera