måndag 2 april 2012

The shop

Nu smäller det alltså! På riktigt!!! Jag har gått och blivit med webshop!!! Känns så otroligt pirrigt, nervöst, spännande, och framför allt... JÄTTEKUL!!! Men jag har fjärilar i heeela magen ska ni tro!!! Imorse var jag och Dylan dessutom med på TV4's lokalnyheter och pratade lite kort om e-handel och att vara hemma med barn. Typ. Så nu fattar till och med jag att det är på riktigt! Och nu släpper jag den alltså. Adressen är precis som till bloggen, fast .se på slutet istället. Klicka bara på bilden för att komma dit, eller här BYJOWITHLOVE.SE

Lite kort om webshopen då! Det finns ju såklart att läsa om den inne på shopen också, men jag måste ju ändå presentera den lite. Ända sedan jag var liten har jag drömt om att ha en butik, så på sitt eget lilla vis så är det här en dröm som går i uppfyllelse. Webshopen är både en plats där jag säljer mina egna alster, så som tavlor, prints och lite smycken. Men det kompletteras även av ett urval handplockade saker, både gammalt och nytt. Sådant som förgyller vardagen helt enkelt! För jag tror att det är allt det vackra i livet som ger liv åt själen. Allt ifrån en fantastisk utsikt till en snygg ring. Och själen, precis som kroppen och anden behöver ju sitt! Då mår vi som bäst!

Självklart finns det en del kvar att göra, och fler produkter som ska in. Och säkert kommer den likt bloggen att ändra utseende ibland, men i stort sett så är den alltså klar! Så välkommen in att titta, och hittar du något så är du välkommen att köpa också!

6 kommentarer :

 1. SNYGGT! Sjukt bra jobbat. Älskar shoppen. Så kul att du startat företag och förverkligat en av dina drömmar. Lycka till med företaget. Webshop är kul :)
  kram frida

  SvaraRadera
 2. Grattis Johanna! Jättesnyggt ser det ut!! Du är så grymt duktig.. Dit ska jag in o titta närmre!! Stor kram o lycka till!!

  SvaraRadera
 3. stort stort Grattis!! Fantastiskt kul!!

  SvaraRadera
 4. Lycka till Johanna!
  Vad modig du är!!

  SvaraRadera
 5. Kul Johanna! Stort grattis och lycka till!

  SvaraRadera