tisdag 10 april 2012

Glad påsk i efterskott!


Woho! Här flyger tiden fram som en Porsche på steroider! Hoppas ni haft en fin påsk på alla sätt och vis! Själva har vi varit i Värmland hos svärföräldrarna, och möttes till min fasa av snö när vi kom, men det slog tack och lov om och vi hade fint väder med sol också! Det var så skönt med lite semester efter en intensiv tid av uppstartsarbete med webshopen. Kul är att jag haft en hel del arbete med att skicka ordrar också sen jag startade, och med att fota in en del nya artiklar som börjat dimpa in! Och när jag kom hem så väntade en trave nya ordrar på mig och det kändes ju superkul!!! Så nu har jag varit och skickat igen! Morgondagen ska jag försöka lägga på att få upp lite av nyheterna som har kommit in! Övriga punkter på "intresseklubben-antecknar" listan är att vi bytt matta i vardagsrummet och mitt kontor slash pysselrum äntligen är upporganiserat! Likaså min garderob och vårt källarföråd! Känns ända in i själen! Avskyr känslan av att man har stora puckar att ta tag i, det skaver som en sten i skon. Men nu är stenen borta! Ska försöka lägga upp lite bilder hemifrån oss sen, min ommålade kökssoffa är ju på plats, och nya pinnfåtöljer i vardagsrummet. Men först ska två målas vita och en rosa, tror jag. Den som lever får se! Nu ska jag gå och baka en tårta, sådär utan orsak på en vanlig tisdag! Ciao!

1 kommentar :

  1. Vad kul! Du har så mycket fint! Ska beställa din ekoxe någon månad när jag inte har det så knapert :) Kram!

    SvaraRadera