onsdag 4 april 2012

Så att ni vet

Även om det kanske verkar så just nu, så kommer den här bloggen absolut inte att bara börja handla om shopen! Bara lite nu i början såklart, och sen lite framöver när det dyker upp lite nyheter och så. Men den här bloggen skall fortsatt främst handla om pyssel, inredning, barn och lite kläder. Som den alltid har gjort. Men med tillägget att jag nu också är egenföretagare, och webshopsägare. Och eftersom bloggen i stort sett handlar om mig, så kommer ju detta också vara ett av inslagen här nu. Men, det blir inte en shop-blogg. Bara en jag-har-även-en-shop-blogg. Si vous comprenez?

2 kommentarer :

  1. oh no! Din fina header är borta! Den var så fin och pysslig och inspirerande. Jag röstar för att du ska lägga upp den på nytt :) Inget illa om den nya, men det var roligare att titta på bloggen med den gamla headern :)

    SvaraRadera
  2. Jag gillar den nya designen! :) Tyckte den förra var mkt fin också.

    SvaraRadera