fredag 20 april 2012

Out with the mamas!

 I kyrkan så har vi mammagrupper som träffas ungefär en dag var annan vecka hemma hos någon. Då träffas vi dagtid och har barnen med oss, men igår hade vi bokat in en barnfri kväll ute! Och det är ju aldrig svårt att känna peppen för!

 En fin skara mammor! Nästan alla var med kvällen till ära, tio stycken var vi. Verkligen superfina tjejer allihop! Och då menar jag inte bara deras uppenbart snygga utsidor!

Själv klarade jag inte att hålla fingrarna i styr utan det blev en klassisk toalettfotografering i det dunkla ljuset, mest bara för att försöka visa att jag faktiskt var nyklippt kvällen till ära! Och det var för väl att jag bokade in ett frisörbesök! För när jag kom till frisören igår så visade det sig att min favoritfrisör hade cirka åtta veckor kvar till beräknad nedkomst. Tur att jag är så dålig på att gå till frisören så nästa besök blir säkert när hon har en tonåring.

Maten var yummi den med! Min BBQ tallrik föll mig rakt i smaken. Fint så! Supermysig kväll! 

KOMMENTERA

Skicka en kommentar