söndag 28 september 2014

Three cheeky little monkeys


Sitter på flygplatsen Charles de Gaulle nu efter ett par helt underbara dagar i Paris! Riktig indiansommar med strålande sol och runt 23 grader nu i slutet av september. Helt underbart! Tusen bilder minst har jag tagit också, på allt från takåsar till Eifeltorn. Delar gärna några sen! Men nu sitter jag här och förundras över att trots fantastiska dagar och mycket välbehövlig och efterlängtad egentid med mannen, så smyger ändå en känsla av hemlängtan sig in i magen. Och längtan, efter dessa tre små underbara busungar som jag annars spenderar största delen av mina dagar med. Och tänk, hur mycket jag längtade efter en liten, liten paus just innan vi for. Ett par fjuttiga dagar senare så är den längtan mättad och allt jag vill är att bre deras smörgåsar igen, hjälpa dem med dragkedjor och skor och ge dem en puss innan jag stoppar om dem för natten.

1 kommentar :

  1. Aww :') så är det ju verkligen. Hoppas ni haft en trevlig resa!

    SvaraRadera