söndag 20 juli 2014

The flowers only come out at night


Vi har en silvermynta som fullkomligt väller över i sin odlingslåda. Så jag beskär den med jämna mellanrum, och klippet som blir över är både dekorativt och luktar gott. Dessutom så blommar den nu. Men vår minsting älskar att klämma och känna, välta, hälla och plaska lite för mycket för att vi ska kunna ha någon vas stående på vardagsrumsbordet. Och det är ju där jag vill njuta av den, för det är där vi hänger om kvällarna. Men när hon sover, då smyger den ändå dit.


Den måste bara komma ihåg att flytta tillbaka, innan morgonen.


English: We have a huge silver mint in our kitchen garden which constantly grows over the edge to the raised bed it's planted in. So I cut it, and use the pretty, blooming and nicely scented branches for decoration. And in the evening, when our smallest little rascal is asleep and can't make a mess of it, it moves down to the sofa table. Cause it's in the sofa we hang all night and that's where I want to enjoy it. But it has to remember to move back, before morning comes.

1 kommentar :

  1. Hej!
    Hamnade på din fina blogg då ni lagt in det golv som vi nu funderar på att välja. Är nyfiken på vilket omdöme golvet får så här ett par år senare. Att det är snyggt ser jag ju på bildernna :-)

    SvaraRadera