tisdag 1 juli 2014

Outfit of not today


Det här är några av mina favoritkläder just nu. De där smokingtofflorna har jag jämt känns det som. Men de är så sköna! Och tröttnar jag på dem så har jag fyra par andra smokingtofflor att välja på. Så typiskt mig! Hittar jag något jag gillar så kör jag på det. Som chiffonglinnet jag har på mig. Högt i halsen, rakt skurna ärmar och en liten metalldragkedja bak på ryggen. Love it! Dessutom var det på rea, så jag köpte det både i puder och svart. Samma sak med jeansen, Kelly från Tiger. Tre par tror jag? Smala med högre midja. Tyvärr, eller som väl är, så har jag nu krymt ur de två par av dem som jag köpte efter att Adelle var född. Och öppna sidenblusar med vida ärmar har jag nog också ett par av i olika mönster. Men hey, varför krångla till det? Det här dock inte dagens outfit, men den var det för några dagar sedan. Idag har jag ett annat koncept jag kör mycket på. Målarkläder. Ny bokhylla i vardagsrummet håller på att ta form!


English: Favorites from my closet. Feels like I'm wearing smoking slippers every day! Especially these. But if I get tired of them I always have the other four pairs to choose from. I tend to do that. When I find a favorite I buy it in every available colour that I like. The top I have on, got it in powder and black. The jeans I have in three pairs. And I have several open patterned silk blouses with wide sleeves like the one I have on too. But hey, why make it complicated? This is not todays outfit though. It's from a couple of days ago. Today I'm wearing another standard outfit that I got, my painting clothes. A new bookshelf in the livingroom is taking form. 

KOMMENTERA

Skicka en kommentar