onsdag 30 juli 2014

All is not gold


Min minsta lillasyster hade tjugoårskalas för några dagar sedan. Helt galet! Nu har mina föräldrar officiellt inga tonåringar längre, och om några dagar har de inga hemmaboende barn heller. En dag som känns så otroligt avlägsen för en själv såhär mitt i småbarnstiden. Nåväl! Detta var i alla fall vad jag hade på mig. En superglittrig paljettkjol från H&M online matchad med enkel svart bas och en neongul kuvertväska med några år på nacken.


English: A couple of days ago my youngest little sister had her 20th birthday party. Now my parents officially doesn't have any teenagers any more. And in a few days, no children living at home any longer either. Crazy! Thats a day that feel very far ahead for me, in the midst of the toddler years. Anyway, what I wore was a crazy sequin skirt with a plane black base. Neon clutch from a couple of years ago.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar