torsdag 27 oktober 2011

Jag har en bloggsvacka, och jag vet varför.

Hej kära vänner och alla andra! Måste ju visa att bloggen inte är död, om än går på halvfart. Och jag vet precis varför! Det har till viss del med Daisy att göra, men kanske inte på det sätt som man tror. Alltså att jag inte har någon tid över för bloggen, för det har jag. Däremot så har det med logistiken att göra. Daisy sover rätt mycket fortfarande, vilket är skönt! Ungefär tre till fyra timmeslånga sovstunder om dagen, och sen från cirka nio på kvällen till sex halv sju på morgonen. Så tid har jag! Dylan leker dessutom mycket på egen hand nu, ritar, bygger lego och kör bilar, sitter där jag är. Men vår dator står inne på vårt sovrum, där Daisy sover. Så när hon sover och jag skulle kunna blogga så funkar det ju inte riktigt. Jag minns att samma sak hände när Dylan fortfarande sov på vårt rum. Så då blir det ofta att jag instagrammar istället. Fast jag gillar egentligen att blogga mer, men just nu äter Instagram upp bloggen. Visst kan man blogga från iPhonen med, men det blir inge bra med bilderna då, och det stör mig. Så då instagrammar jag hellre istället. Har ni iPhone och Instagram så kan ni följa mig där om ni vill, jag heter byjowithlove som ett ord. Men annars så funderar jag på att flytta ut datorn från sovrummet till mitt pysselrum. Något som mannen föreslog från början, men ibland är jag så sjukt seg och konservativ. Typ vadå, vi har ju aaalltid haft datorn i sovrummet. Punkt. Mitt enda (dåliga) argument. Så det kanske blir datorflytt nu då. Och känner jag mig själv rätt så blir det typ idag. För om jag är seg och konservativ innan jag bestämt mig, så tar jag igen det direkt sen, så fort jag väl har bestämt mig. För har jag bestämt mig för något så ska det helst göras på en gång. Typ helst igår. Så när Daisy vaknar här om ett tag så får vi se om jag kan hålla mig eller inte. För nu har jag bestämt mig!

/Bloggat från min iPhone. På pyttetangenter.


7 kommentarer :

 1. Ja - flytta datorn så du kan stilla vår abstinens!
  Du vet väl dessutom att det är ajabaka enligt Feng Shuins alla konster och regler att ha datorn i sovrummet. Så ut med den bara :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. bra jobbat att ha skrivit hela den texten på telefonen!!

  SvaraRadera
 3. Hej! Visst fyller du år idag? Det roliga är nämligen (om jag nu inte minns fel från förra året) att vi fyller år samma dag (fast jag fyller mer) och vi fick barn samma dag feb 2010. Lustigt va?! Grattis! :-)

  SvaraRadera
 4. Hoppas den flyttar snabbt nu då! För jag älskar dina härliga blogginlägg. Särskilt då jag är lite under isen. Som nu. Dina inlägg får mig le och skratta då :)

  SvaraRadera
 5. Ja jag tycker du ska flytta ut datorn, saknar dina inlägg ju :)

  SvaraRadera
 6. Instämmer med skaran, gogogo!

  SvaraRadera
 7. Tack alla! Datorn är nu flyttad! Behövde nog era sparkar i baken för att komma till skott! Ni är bra ni!

  SvaraRadera