onsdag 19 oktober 2011

Höststilleben


Var ute en sväng med barnen idag och hämtade lite hostmedicin åt mannen som är hemma och sjuk. Känns rätt konstigt. Tror det är typ tredje gången han är sjuk sen vi lärde känna varandra 2001. Med andra ord, han är verkligen aldrig sjuk! Men han har haft rätt mycket nu ett tag och det kan ju komma åt den bästa. På vägen hem sen så plockade jag med mig de här skotten ur en dikeskant och gjorde ett litet stilleben med dem när jag kom hem. Längtar dock redan tills jag kan göra ett likadant i vår, fast med späda ljusgröna, nyutslagna små skott.

3 kommentarer :

 1. Härlig bild och härligt stilleben!
  Såg det här "pysselskåpet" och tänkte på dig. Hade vart nåt för en kreativ småbarnsmamma:) http://annikabackstrom.blogspot.com/search/label/DIY

  SvaraRadera
 2. Superfint med rötterna i vatten. I like.

  SvaraRadera
 3. Fint! Men jag tycker bäst om texten, som är lättläst när jag zoomat in på mobilen. ;)

  SvaraRadera