onsdag 19 oktober 2011

En kväll i Stockholm

Igår var vi i Stockholm mannen och jag, på en foundraising-middag. Vi var där för att jag hade gjort en statyett som skulle delas ut till mottagaren av årets Scandinavian Human Dignity Award. Och så här såg jag ut.

Den obligatoriska toalettfotograferingen. Jag menar, har man lagt ner energi och gjort sig i ordning så kan man ju åtminstone dokumentera det.

The shoes. Rätt höga, men sjukt bekväma!

Och här är statyetten. Den symboliserar en människa som reses upp till sin fulla potential, i korta drag. Kanske lägger upp några fler bilder lite senare, svårt att visa en staty i en bild. En trevlig kväll hade vi i alla fall!

6 kommentarer :

 1. Fy ba snygg du va!!

  SvaraRadera
 2. gud vad jag blir impad av dina många talanger. fantastiskt fin staty!

  SvaraRadera
 3. Vacker staty och så fantastisk du ser ut! Riktigt galaklädd!

  SvaraRadera
 4. Du är ju bara så snygg! Jättefin statyett också!

  SvaraRadera
 5. Kan du göra statyetter också! Varför är jag inte förvånad?! Fantastikt!!!

  SvaraRadera
 6. wow vilken pingla, så piffig du är :)


  hjälp mig gärna att vinna ett nytt badrum genom att ge min bild betyg 5 här: http://foto.viivilla.se/rosta.php?bild=21262. det går att rösta en gång per dygn. evigt tacksam! :)

  SvaraRadera