måndag 10 oktober 2011

I hear you but I don't listen.

Alltså jag la till funktion "gilla" och "ointressant" under inläggen för att man på ett smidigare sätt ska kunna visa vad som intresserar en och ej på min blogg, utan att behöva kommentera. Och det brukar ju vara fler som använder den funktionen än som kommenterar, så det fyller ju viss funktion. Men till dig som tyckte det var viktigt nog att trycka "ointressant" på bilderna på min dotter nyss så vill jag bara säga som rubriken antyder. Jag hör, men that's about it. Mina barn är det finaste jag har, så jag kommer med största sannolikhet inte att kunna hålla mig ifrån att lägga upp bilder på dem.

9 kommentarer :

 1. Bilderna på henne är nog de sötaste som finns måste jag säga. Precis sånna där som man skulle kunna äta tror jag.

  SvaraRadera
 2. Men fyyyy!
  Alla är vi olika, men bilderna var jättefina och du skrev väldigt tydligt och fint tillbaka i detta inlägg!
  Personligen tycker jag det finnas 1000 andra saker som är helt ointressanta, men som det bloggas mycket om. Fast jag kanske är en gammal tant :D

  SvaraRadera
 3. Mer Dylan och Daisy åt folket! säger jag då.

  SvaraRadera
 4. Hej Johanna!
  Fann din blogg av en slump, men är glad jeg hitta hit:)
  Den är sådan så behagelig, å hved ikke hur med ord beskriva men GILLAR den STORT:) kommer återkomma fler ganger!
  Må godt/Lo Wol

  SvaraRadera
 5. Det måste ju vara nån som gjort fel! En sån sötsak KAN man bara inte tycka är ointressant! (skämmes, den som gjorde det!)

  SvaraRadera
 6. Jag som sitter här och fundera varför man endast kan trycka på Gilla-knappen en gång, när man bör trycka flera tusen gånger om!

  Du har världens finaste familj. Du och Arash har skapat två mästerverk!
  Må gud välsigna er.

  SvaraRadera
 7. Haha, så knasigt! Jag har visat just de bilderna för flera av mina vänner och sagt; "är detta inte ungefär det sötaste ni någonsin har sett?!!" För det tycker jag att det var! Nu har jag ju inte sett Daisy irl än, men hjälp vad söt hon är! :) Kramar

  SvaraRadera
 8. men alltså, vilka människor det finns...

  SvaraRadera