tisdag 31 augusti 2010

Och vart tog den här veckan vägen?


Helt galet fort har den gått, veckan som var! Men väldigt fin har den varit ändå! Middagar och mys, spelkväll och luncher. Väldigt skönt! Sagt farväl till sommaren och gjort mig redo för hösten. Har varit så mycke ett tag nu, så den gångna veckan har jag bara fått ta igen mig lite. Men nu kör det igång så smått igen. Idag har jag första körlektionerna. Håll tummarna nu! Och körlektioner har jag sen hela veckan ut. Och på måndag om en vecka så har jag halkbana. Hjälp! Jag tänker verkligen ta körkort på riktigt. Känns i dagsläget som en ouppnåeligt mål, men jag kämpar ändå på som att det finns inom räckhåll. Känns som ända tillvägagångssättet just nu. Ignorera den omöjliga känslan och bara ge gärnet (tänkte skriva "och bara köra på" men det hade låtit som en dålig ordvits ifrån västkusten) så det är precis vad jag tänker göra! Sen att fönster behöver putsas, min garderob behöver tokstädas (igen!?) och en mängd andra saker göras, det får vi bara ta som det kommer!

7 kommentarer :

 1. Kämpa på Johanna! Alltis slit är det verkligen värt för att få körkortet i handen. Och halkbanan är grymt rolig kan jag tillägga =). Lycka till, du kommer klara det galant!

  SvaraRadera
 2. Lycka till med körkortet Johanna! Jag håller med Eva, det är så värt allt besvär när man väl är klar!! Kram

  SvaraRadera
 3. Åh halbana som är så skoj!! =)

  SvaraRadera
 4. Åh tack hörrni! Imorgon bär det av till körskolan igen!

  SvaraRadera
 5. Fin outfit! Enkel och snygg.. Lycka till med körkortet!

  SvaraRadera
 6. Natalie: Tack! och tack! Det där gripande körkortet alltså! Men nu börjar det kännas bättre ;-)

  SvaraRadera
 7. Det finns allt en liten västkustare i dig Johanna:) De e la de ja har vetat hela tin, tihi;) Du kommer klara det där med körandet alldeles utmärkt!

  SvaraRadera